Cos Cumparaturi 0,00 Lei

Nu aveti nici un produs in cos.

Panache Design

Colectia de tapet BOULEVARD

Descriere

Bulevardul, aceasta artera de circulatie specifica marilor metropole, este o rampa de prezentare a luxului si a statutului social din viata de zi cu zi. Colectia de tapet cu acelasi nume, Boulevard, este o colectie cosmopolita inspirata din toate perioadele istorice si din toate zonele globului, dar cu modele reinterpretate pentru secolul 21. Te invitam in lumea plina de inspiratie si eleganta a acestei colectii de tapet ca sa descoperi diversitatea si frumusetea modelelor ce ti-ar putea innobila propriul ambient. Calitate Premium, Produs in SUA.

Scrieti Propria Recenzie

Momentan revizuiti: Colectia de tapet BOULEVARD

Cum evaluati acest produs? *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Quality

Bulevardul, aceasta artera de circulatie specifica marilor metropole, este o rampa de prezentare a luxului si a statutului social din viata de zi cu zi.
Colectia de tapet cu acelasi nume, Boulevard, este o colectie cosmopolita inspirata din toate perioadele istorice si din toate zonele globului, dar cu modele reinterpretate pentru secolul 21. Te invitam in lumea plina de inspiratie si eleganta a acestei colectii de tapet ca sa descoperi diversitatea si frumusetea modelelor ce ti-ar putea innobila propriul ambient.
Calitate Premium, Produs in SUA.

Info la tel: 021 2240309  - ALINA,                                                            Luni - Vineri între 11 - 19,   Sâmbătă între 10 - 15         

Cost Transport = 15 Lei /primul colet, 10 Lei /urmatoarele                     Transport GRATUIT la comenzile mari (click aici)!